lördag 7 april 2012

En gul-vit påsk...

I dag vaknade vi upp till en vit värld... Lite onödigt, kan man tycka, just nu när man vill ut och fortsätta med vårarbetet, men solen strålar från en klarblå himmel, så det är bara att gilla läget och hoppas att det vita fluffet smälter undan. Fort!
Efter en liten tur i trädgården kan konstateras att de flesta av julrosorna ligger utslagna på backen. Men det är inte första gången, så vid det här laget vet jag att de reser sig igen, tuffa som de är. Min allra vackraste och påskigaste julros är den på bilderna i det här inlägget och den ser ut att ha klarat sig riktigt bra. Tyvärr har den inget namn, men är inhandlad på julrosfestivalen i Kivik för några år sedan och jag bara älskar den!

Glad gul-vit påsk på er allihop!

Ester

Så här läcker var den gula julrosen för en dryg vecka sedan, när den höll på att slå ut i sällskap av irisen 'George'. Vem sa att gult är fult..?
;0)

5 kommentarer:

 1. Gult är ju inte min favorit men ljusgult gillar jag :-)
  Underbara julrosor du shoppade i Danmark och den lilla penséen är verkligen fin.
  Åh, vad jag blir sugen på en tur till Helsingör, det var ett tag sen nu.
  Trevlig påsk! Kram, Ingela

  SvaraRadera
 2. Jag inser att vi haft tur för den lilla snö vi fick töade bort lika fort:) Vilken underbart vacker julros i kombination med irisen! Glad påsk/Monne

  SvaraRadera
 3. Smukt trods alt.......;0) Men nu må den varme luft gerne snart nå til Skandinavien :0)

  Dorthe

  SvaraRadera
 4. Så vackra... och vilket underbart växthus du har.
  Sågs vi på mässan i går? Det var så många namn och ansikten att minnet sviker:-)
  Kram Hanna C

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Hanna!
   Tack för din go'a kommentar. Tyvärr var jag inte på mässan i år, på grund av en krånglande ischiasnerv, så vi träffades inte. Hade gett mycket för att kunna vara med - men så är livet ibland. Hoppas vi ses där nästa år istället!
   Må så Gott!
   Ester

   Radera